Nieuwe versie van SafetyMonitor Hub en Generic UPS driver

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #21477

  InFINNity Deck
  Participant
  posts: 369

  Er zijn nieuwe versies uit van mijn ASCOM drivers SafetyMonitor Hub en Generic UPS driver. De nieuwe versie van de Generic UPS driver heeft nu een optie om de driver de status SAFE te laten genereren wanneer de UPS weer op netstroom is gekomen nadat de “Set Unsafe Delay” tijd is verstreken (standaard gedrag is dat de status UNSAFE blijft ter voorkoming dat de UPS uitgeput raakt).

  Daarnaast geeft de Generic UPS driver aan de SafetyMonitor Hub door wanneer de UPS op noodstroom draait. De status van de Hub wordt dan oranje, terwijl een count-down timer aangeeft hoeveel tijd er nog te gaan is voordat de Generic UPS driver UNSAFE gaat rapporteren. Zolang de status nog oranje is, dan blijft de status SAFE.

  De drivers zijn via bovenstaande links te downloaden.

  Succes!

  Nicolàs

  • 3 people like this.
  #24391

  InFINNity Deck
  Participant
  posts: 369

  Vandaag heb ik versie 0.2.0 van mijn ASCOM SafetyMonitor Hub beschikbaar gemaakt. De belangrijkste update is de verbeterde manier waarop de onderliggende SafetyMonitors benaderd worden. Bij de vorige versie bleven verbindingen bestaan en werden dubbele verbindingen gemaakt. Bij de huidige versie wordt er nooit meer dan één verbinding gemaakt, ook als tijdens het actief zijn, de Hub wordt bekeken.

  Andere verbeteringen zijn:

  – mogelijkheid de settings van de onderliggende SafetyMonitors te benaderen;
  – verbeterde status-LEDs
  tooltips toegevoegd

  Nicolàs

  • 3 people like this.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You need to log in or to reply to this topic.