Zesde bijeenkomst spectroscopie-radioastronomiedag?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #22611

  InFINNity Deck
  Participant
  posts: 369

  Beste Starry-Night leden,

  op het AstroForum is door Jean-Pierre Grootaerd een bericht geplaatst over de toekomst van de spectroscopie-radioastronomiedag. Aangezien ik de indruk heb dat niet iedereen van het Starry-Night forum ook actief is op AstroForum (of er regelmatig kijkt), leek het mij goed dit draadje onder de aandacht te brengen, uiteindelijk is het toch een bijzonder onderwerp. Jean-Pierre heeft behoefte aan input voor het al dan niet organiseren van de zesde editie.

  Nicolàs

  #22613

  engels
  Participant
  posts: 16

  In Oudenbosch (Sterrenwacht Tivoli Oudenbosch) vindt geregeld (1x per jaar) een bijeenkomst plaats mbt spectroscopie:http://www.kijkerbouw.be/node/54. Inderdaad ligt het initiatief meestal bij de Belgische zustervereniging van de KNWVS.

  Wim

  #22625

  Grootaerd
  Participant
  posts: 73

  kleine correctie: het initiatief lag nooit bij de zustervereniging van de KNVWS 🙂
  Organisatie ligt sedert 2016 bij mezelf onder de noemer ‘kijkerbouw VSRUG’. Volgend jaar gaat de dag weer door op zaterdag 7 november. Programma volgt.
  Maar op zaterdag 25/4/2020 organiseer ik een spectroscopiedag ‘special’. Een dag voor gevorderden, waar meteen ook gedeeltleijk het programma voor de zesde spectrocopie- radioastronomiedag van november zal worden besproken. De dag van 25 april wordt een dag met beperkte groep (max. 15 mensen).
  7 november: maximaal 60 deelnemers.

  • 1 person likes this.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You need to log in or to reply to this topic.