Waarnemen

Star-party Nijmegen-Malden zweefvliegveld 12-8

 • This topic contains 1 voice and has 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #16481

  Frank_Teunissen
  Participant
  posts: 115

  Dag allemaal,
  Op zaterdag 12 augustus aanstaande houdt Centaurus A, KNVWS afdeling Nijmegen, traditioneel bij de opening van het nieuwe seizoen een Star-Party waarbij er bij helder weer onder meer naar de Perseïden gekeken kan worden.
  Dit keer zijn we te gast op het zweefvliegveld te Malden bij Nijmegen (51°47′0″ N, 5°53′0″E), ingang restaurant “Zweef-Inn”.
  Het betreft een publieke actie dus iedereen is welkom!

  Je hoeft geen drank mee te nemen, er is drank aanwezig in het clubhuis en op die manier verdienen de uitbaters er ook nog iets aan en hebben wij en het publiek toegang tot koffie etc. en het toilet.

  Het betreft een zeer ruim terrein. Nemen jullie ook wat kleine telescopen mee (grote mag ook, als je het leuk vindt om te sjouwen!) . Verrekijkers en ligbedden zijn ook handig en check de temperatuur voor je klederdracht!! Ik neem aan dat er ook stroom beschikbaar is, maar neem indien nodig ook verlengkabels mee en dauwlinten! Deelname geschiedt vanzelfsprekend op eigen risico.

  We hopen op helder weer en kijken uit naar een gezellige en grote opkomst!

  De zon gaat om 21.06 onder en rond 22.30 begint de nautische schemering.

  Voor meer info zie onze website: http://www.centaurus-a.nl .
  Bij bewolking gaat het feest niet door: we zullen dat op die zaterdag uiterlijk rond 17.00 op de website laten weten en een mail sturen.
  Met vriendelijke groet, Peter Willems (voorzitter), Marc Fokker (secretaris)

  • 4 people like this.
Viewing 1 post (of 1 total)

You need to log in or to reply to this topic.