Welkom op Starry-Night.nl!

Activity Forums Starry-Night.nl Over starry-night.nl Welkom op Starry-Night.nl!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #27576

  De volledig open en kleine community van starry-night.nl is opgericht in 2014 en was van oorsprong een forum voor een ieder die zich bezig hield met (amateur) astronomie. Door de jaren heen is het zich steeds meer gaan richten astrofotografie en vanaf de overname door Rob en Nicolàs in 2021 hebben we besloten de inrichting van het forum zodanig aan te passen dat het met name daarvoor geschikt is. Het forum richt zich op zowel beginnende als op de gevorderde astrofotograaf, maar staat uiteraard ook open voor iedereen die slechts belangstelling voor het onderwerp heeft, maar (nog) niet in het bezit is van de bijbehorende apparatuur. Onderwerp van de fotografie kunnen zowel Deep-sky, Planeten, Kometen, Meteoren, Lichtende nachtwolken als de Zon en Maan zijn.

  Algemene opmerkingen zijn welkom en kunnen rechtstreeks op de hoofdpagina (in “The Wall”) geplaatst worden. Voor het starten van een nieuwe discussie of het tonen van laatste opname(s) is het de bedoeling dit in het bijbehorende (sub)forum te doen. Daartoe kan via het hoofdmenu naar het bijbehorende forum genavigeerd worden, alwaar onderaan de pagina een nieuwe onderwerp gestart kan worden door het invullen van de Topic Title en het tekstvak daaronder. Maximaal vier foto’s kunnen eraan gehangen worden door op de knop met het fototoestel te klikken.

  Het moderatie-team van Starry-Night hecht waarde aan een beleefde discussie en moderatie zal dus plaatsvinden op het moment dat dit in gevaar komt. Het doel is een veilige omgeving te bieden voor een ieder, ongeacht de ervaring. Uiteraard worden onderbouwde discussies en opbouwende kritieken op prijs gesteld!

  Veel plezier op het forum en vele heldere nachten toegewenst!

  Rob en Nicolàs

   

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Scroll to Top